Kål chips

Grønnkål, skylt og klar til bruk. Kutt gjerne av noe av stilken.

Barna elsker den sprøe og søte smaken grønnkålen får når den blir stekt i ovnen.

Ingredienser:

1 – 2 bunter grønnkål
3 – 4 ss Olivenolje
salt og pepper
Parmesanost eller annen topping. Ofte har vi kun olje, salt og pepper på.

Fremgangsmåte:

  1. Forearm stekeovnen til 200 grader.
  2. Skyll og klipp av nederste del av stilkene på grønnkålen
  3. Ha grønnkålen oppi en bolle, hell over olivenolje og ha på salt og pepper. Rør dette godt sammen, bruk gjerne hendene.
  4. Ha kålen på et stekebrett. Ha evt. parmesanost over.
  5. Stek kål-chipsen i 5 – 10 min til den blir sprø og brun. Sjekk ofte på slutten av steketiden så den ikke svir seg.
  6. Ta kålen over på et fat og server 
kålchips

Kålchips smaker kjempegodt! I tillegg er det supersundt 

Oppskrifter på rask, enkel og sunn mat!

Du får oppskrifter på hverdagsmat, desserter, hva du skal spise og hva du skal droppe, hva som holder blodsukkeret lavt. Oppskrifter som gir overskudd og en lettere hverdag.

Close

Sukker heter ikke bare sukker

Over 75 % av maten du finner i butikken er tilsatt sukker! Ofte gjemt bak eksotiske og ukjente navn. 

Legg igjen navn og epost, så får listen du kan ta med deg når du handler.