Dette brødet stabiliserer blodsukkeret og holder magen mett og fornøyd, lenge. I tillegg er det rikt på proteiner. Det kan fryses ned i skiver slik at du har raske og næringsrike måltider på 1-2-3
5 egg
250 g cottage cheese
1 dl olivenolje
1 ts salt
2 ts bakepulver
2 ss fiberhusk
100 g havregryn
100 g mandelmel eller finmalte mandler
50 g solsikkefrø
50 g linfrø
50 g gresskarkjerner
Sett ovnen på 180 grader.
Bland alle ingrediensene i en bolle og rør godt sammen.
La deigen svelle i 10–15 minutter.
Hell i en brødform med bakepapir og stek midt i ovnen i ca. 50 minutter.
Avkjøl helt før du skjærer i det. Skjær gjerne i skiver og frys ned i porsjoner.
💡Tips: Ta opp et par skiver kvelden før og la dem tine i kjøleskapet, så har du et raskt, blodsukkervennlig måltid klart neste morgen.
Du får oppskrifter på hverdagsmat, desserter, hva du skal spise og hva du skal droppe, hva som holder blodsukkeret lavt. Oppskrifter som gir overskudd og en lettere hverdag.
Over 75 % av maten du finner i butikken er tilsatt sukker! Ofte gjemt bak eksotiske og ukjente navn.
Legg igjen navn og epost, så får listen du kan ta med deg når du handler.