Matlaging og livskvalitet på den greske øya Ikaria

La deg inspirere av Ikarias kultur, natur og helsebringende livsstil

New York Times kalte øya «the place where people forget to die». Vi vil heller kalle den stedet der folk husker å leve. Jeg har skrevet mer om hvorfor denne øya er så spesiell HER.

Diane Kochilas


Mat og livsstil på Ikaria

Diane Kochilas er både kokk, kokebokforfatter og programleder av CBS TV-programmet «My Greek Table». Hun er også fra Ikaria. Hver sommer åpner hun hjemmet sitt for mindre grupper som ønsker å lære om øyas helsebringende mat, levemåte og kultur.

Lær mer om gresk matlaging og helsebringende livsstil

Bli med til Ikaria! Neste sommer har Diane Kochilas nye matlagingskurs. Hun åpner hjemmet sitt og lærer bort det beste innen helsebringende matlaging og livsstil. Du vil kjenne at hverdagslivets stress slipper taket med en gang du setter fot på øya. Du vil få nye venner og nyte den gode stemningen…

Kurset foregår på engelsk og jeg vil bistå Diane på noen av kursene. Si ifra hvis du ønsker å reise en av ukene også jeg er der.

Er dette noe for deg? Ta kontakt!

Middelhavets mat og livsstil er kåret til verdens beste!

Få metoden og oppskrifter slik at du kan få: Stabilt blodsukker, trivselsvekta, energien på topp!

Close

Sukker heter ikke bare sukker

Over 75 % av maten du finner i butikken er tilsatt sukker! Ofte gjemt bak eksotiske og ukjente navn. 

Legg igjen navn og epost, så får listen du kan ta med deg når du handler.